Alla inlägg den 16 januari 2015

Av Anita Ahlström - 16 januari 2015 16:09

Så sänker sig mörkret så sakta fast klockan är bara 4 på eftermiddagen. Har dagarna blivit lite längre?? Det känns inte så.

Hela mitt liv har löneutbetalningen i januari varit den mest efterlängtade på året och inte har det ändrat sig. Idag fick jag pension och det känns väldigt positivt att på påfyllning i ladorna. Av någon anledning lever jag över mina tillgångar under jul och nyår. Jag som annars är ganska försiktig med pengar och prismedveten när jag handlar, glömmer mina principer när det är jul. Men någon gång kan man väl få överkonsumera. 


Enköpingsposten skrev igår om caféet Tant Gredilin och vilken bra idé att ha onsdagseftermiddagar särskilt inriktade på seniorerna. Seniorpriser och senioraktiviteter. Det visste inte jag. Hade bara hört om stickcafé. Men alla dom som inte stickar eller spelar bridge har alltså ett ställe att träffas på. Hoppas caféet är fullt eftersom så många äldre är ensamma och behöver komma ut och träffa likasinnade.


Hundpromenaden idag skedde runt ÖB i Romberga. Halt och slaskigt men jättekul tyckte Ior. Massor av goda lukter.

Sen köpte jag potatis från Dalarna av Andersson? i Romberga. Inte är potatisen billig och inte är den tvättad men jättegod.Den är helt klart värt priset 8:50 per kilo.


Ikväll ser jag fram emot att se" På spåret" på TV. Jag gillar herr och fru Strömstedt och ska heja på dom.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards